Forum informativ
Forum informativ

Va rugam sa va inregistrati deoarece:
*poti adauga linkul si bannerul tau gratuit pe linkultul.ilive.ro
*puteti pastra legatura cu noi.
*aveti acces la toate subiectele forumului.
*deveniti parte din comunitatea forum informativ!Pentru orice intrebare, sugestie, opinie,sfat sau daca nu ai gasit ceea ce cauti,posteaza sau creaza un topic nou in legatura cu acest subiect.

De asemenea poti folosi si functia search pentru a verifica daca nu s-a mai discutat despre acest subiect.

Informare placuta!
forum informativ

Forum informativ

Sustine acest forum.Like it!


Ultimele subiecte
» CUM SA TRIMITI SMS GRATIS PE MOBIL
Joi Apr 12, 2012 6:42 pm Scris de Admin

» follow twiter forum informativ
Joi Apr 12, 2012 4:45 am Scris de Admin

» Noul mers al trenurilor.Trenurile îşi schimbă numele de duminică
Dum Dec 11, 2011 5:27 pm Scris de Admin

» Top 10 cele mai vandute produse la eMag
Mar Dec 06, 2011 12:10 am Scris de Admin

» 5 minute in jurul pamantului,vedere de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale,Time Lapse View from Space
Dum Dec 04, 2011 3:42 am Scris de Admin

» sfat sa opresti schimbarea statusului pe yahoo messenger
Sam Dec 03, 2011 5:29 am Scris de Admin

» convert pdf to word,converteste documente pdf in word
Vin Dec 02, 2011 9:20 pm Scris de Admin

» Descarca Yahoo! Messenger 11.5
Joi Dec 01, 2011 8:47 pm Scris de Admin

» 1 decembrie, programul manifestarilor de Ziua Nationala in Iasi
Joi Dec 01, 2011 2:30 am Scris de Admin

» funcțiile Calculatorului din Windows
Lun Noi 21, 2011 11:41 pm Scris de Admin

» Romanian New House Music 2011
Sam Noi 19, 2011 3:04 am Scris de Admin

» download Bitdefender Antivirus Free Edition-protecţie eficientă şi simplificată
Vin Noi 18, 2011 2:39 am Scris de Admin

» YMads.com monetizeaza-ti blogul,site-ul sau forumul tau
Dum Noi 13, 2011 11:00 pm Scris de Admin

» despre Lord of ultima,browser game lansat de Electronic Arts
Dum Noi 13, 2011 9:50 pm Scris de Admin

» Marie Curie, cercetatoarea aniversata de Google la 144 ani de la nastere
Lun Noi 07, 2011 11:38 pm Scris de Admin

» ŞERBAN HUIDU a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit frontal un Logan. Doi pasageri din Dacie AU MURIT
Dum Oct 16, 2011 7:11 pm Scris de Admin

» Noul iPhone 4S costa doar 25
Sam Oct 15, 2011 7:44 am Scris de DeM3nT

» Zilele Iasului 2011,programul sarbatorilor Iasului,concert 14 octombrie
Vin Oct 14, 2011 4:28 am Scris de Admin

» download Windows 8 Developer Preview
Joi Sept 15, 2011 7:59 pm Scris de Admin

» 11 septembrie 2001, zece ani mai tarziu
Dum Sept 11, 2011 4:44 am Scris de Admin

Nu ai gasit ce te intereseaza?Cauta pe Google!


Parteneri
forum gratuit


De ce ne înşelăm partenerii?

In jos

De ce ne înşelăm partenerii?

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Aug 15, 2010 8:55 pm


Din motive total diferite. Se spune că noi, femeile, căutăm mai multă afecţiune, iubire… Bărbaţii o pot face doar ca să elimine plictiseala din cuplu. Cel puţin astea sunt părerile comune. Să se rezume doar la atât infidelitatea?

Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus… şi atunci când vine vorba despre infidelitate. Facem totul diferit, avem păreri contra pe orice subiect, parcăm diferit… Şi când înşelăm, o facem din cu totul alte motive decât sexul opus. Iar descoperirea acestor motive ne va ajuta, poate, să-i iertăm trădarea partenerului. Dacă va fi vreodată cazul…

Ce motive are El

Din frustrare, când apar copiii

În momentul apariţiei pe lume a copilului, bărbatul îşi pierde locul din familie. Nu mai este el copilul, centrul atenţiei. Soţia nu-l mai alintă şi încetează să fie doar femeie. Acum e mamă. Iată o imagine peste care mulţi bărbaţi, deşi nu recunosc, nu trec uşor.

Din nevoie fizică

Prinşi asupra faptului, mulţi bărbaţi ar spune doar „Nu a însemnat nimic, am făcut-o doar pentru sex”… Da, sigur! Paradoxal, nimic nu poate fi mai sincer! Bărbaţii sunt mai dependenţi de plăcerea fizică decât femeile, iar faptul că-şi înşală fizic soţia nu-i împiedică cu nimic să-şi iubească partenera stabilă. Aproape că pentru ei nici înşelat nu se poate numi. Asta să le-o spună cineva soţiilor!

Ca să se simtă din nou în putere

Ei bine, psihologii trebuie să fi fost femei! Pentru că toţi sunt de părere că bărbaţii sunt croiţi să fie narcisişti şi să caute toată atenţia sexului opus. Se pare că latura asta a lor îi împinge spre înşelat atunci când ajung la vârsta a doua. Cum să nu profiţi de atenţiile unei tinere frumoase şi să-ţi dovedeşti că încă mai contezi pentru sexul slab?

Firea-i de vină

Am răsfoit o carte interesantă zilele trecute. În „De ce bărbaţii înşală”, doctorul Irwin Marcus a spus un lucru care a mai făcut un pic lumină. Există bărbaţi puşi pe înşelat. Să-i pici cu ceară, să-i ameninţi cu despărţirea, ei tot vor căuta să înşele. Şi-i putem recunoaşte uşor. Unul este Cuceritorul, care se simte bine când îi dau atenţie doamnele, Îndrăzneţul, care deschide primul discuţia cu sexul opus, şi Ginerelul, în căutarea a noi şi noi relaţii şi experienţe. Şi în rândul femeilor există astfel de personalităţi, însă raportul este net în favoarea bărbaţilor.

Caută afecţiune

Cum zicea cântecul, „Şi bărbaţii plâng câteodată”. Da, şi ei au nevoie de afecţiune, vor să se simtă protejaţi, iubiţi. Ca noi, femeile, atunci când nu o primesc în propria ogradă, mai umblă şi prin alte grădini… Unde trandafirii sunt mai parfumaţi, vântul mai blând. Parcă după atâtea furtuni mai simt şi ei nevoia de o briză de vară, blândă şi fără complicaţii.

Ce motive are Ea

Din dragoste

Se zice că femeile înşală cu sufletul. Bun, răutăcioşii pot spune că o femeie care şi-a înşelat soţul a găsit scuza asta. Dar atunci cum de toate studiile spun că, în majoritatea cazurilor, femeile decid să înceapă o relaţie în afara căsniciei numai cu cineva de care s-au îndrăgostit?

Pentru a încheia o relaţie

Ciudată este mintea noastră, a femeilor! Chiar dacă o femeie nu-şi mai iubeşte partenerul de viaţă, îi este greu să-i spună verde în faţă că ar trebui să se despartă. În disperare de cauză, apelează la metode mai puţin convenţionale. Nu puţine au fost femeile care au recunoscut, în cadrul unor studii, că şi-au înşelat partenerul doar-doar acesta o afla şi o vrea să rupă relaţia. Studiile nu au arătat însă ce rată de succes a avut această metodă!

Din răzbunare

Ei, la răzbunare, noi, femeile, ne pricepem atât de bine! Şi ce poate fi mai dulce decât să plătim cu aceeaşi monedă. Chiar de mai târziu ne-ar părea rău! Paradoxal este că, faţă de un bărbat care înşală din acelaşi motiv, o femeie va încerca să ţină relaţia adulteră discretă. Se ştie răzbunată chiar dacă nimeni altcineva nu va afla de noua ei relaţie.

Pentru a profita de viaţă…

… cât încă mai sunt dorite. Iar gândurile de adulter le au atunci când copiii pleacă de acasă, soţul nu mai vine cu buchete de flori, iar corpul începe să dea semne de oboseală. E de înţeles că atenţia primită din partea sexului opus este atât de tentantă…

Aici ne-am pus de acord


Nu ne mulţumeşte şi pace!

Şi bărbaţii, şi femeile recunosc în studii că au înşelat atunci când nimic nu-i mai mulţumea în relaţie. Şi au căutat în amant sau în amantă ceea ce nu mai găseau în partenerul de cuplu. Psihologii spun că, acţionând astfel, încercăm să ne convingem pe noi înşine că nu mai merită să întreţinem vechea relaţie.

Din nevoia de a ne recâştiga încrederea

Când suntem de mult timp într-o relaţie, uităm cum era să fim cucerite, dorite, căutate… Toate gesturile devin cunoscute, uşor de prezis. Parcă nici nu mai ştim dacă suntem frumoase, dacă suntem femei. Şi acelaşi lucru li se întâmplă şi lor. Şi atunci, cu toţii căutăm flirturi nevinovate, care ne aduc acel mister de la începuturi.

Din plăcerea de a trăi mai intens


Bun, poate că majoritatea femeilor care înşală caută iubirea pe care nu o mai primesc acasă. Dar o parte dintre adulterine, ca şi bărbaţii, recunosc în studii că vor să simtă din nou că trăiesc, că şi altceva decât urcatul scărilor le face inima să bată mai tare. De multe ori, în cazul ambelor sexe, o relaţie adulteră aduce acel pericol care, de ce nu, îi poate repune pe jar vechea relaţie.
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 610
Data de inscriere : 03/07/2010
Localizare : iasi

http://informativ.forumulmeu.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum